Rädda en hund!

ladda hem vår affisch

Tre månaders mardröm väntar nu staden Cernavodas gatuhundar i och med att hundfångare ska jaga dem gata upp och gata ner bara för att stadens borgmästare därmed tror sig kunna vinna kommunvalet den 10 juni. Hundarna ska fångas in och skickas till ett dödsläger för att avrättas med giftinjektioner.

Save The Dogs försöker rädda så många det bara går. Hägnet kommer att bli fullt och det är där vi alla kommer in. För varje hund som adopteras, så blir det en plats ledig åt en annan behövande hund och därigenom räddas egentligen två hundar. En hund räddas till ett eget hem och en hund räddas från att hamna i ett dödsläger.

Stadens gatuhundar gör ingen något förnär, de vill inget ont. De råkar bara ha fötts i en rännsten eller blivit utslängda när ägaren har tröttnat på dem. Trots den grymma behandling de ofta har fått utstå, så förmår de fortfarande att vifta på svansen mot människan. De förtjänar att vi gör allt i vår makt för att rädda dem!

Ladda hem affischen och sätt upp i affärer, på ditt jobb och andra ställen som du kan komma på. Maila också borgmästaren och framför dina protester: primaria@cernavoda.ro

%d bloggare gillar detta: