15 minusgrader – Amalia har det svårt i hägnet

Snö och 15 minusgrader i hägnet… det är svåra villkor för korthåriga Amalia. Hon lämnar inte gärna sin hundkoja i onödan nu. Hundkojan står visserligen utomhus, men är fylld med halm så att hon inte ska frysa ihjäl. Amalia har tillbringat lång tid, och därmed flera vintrar, i hägnet. Innan dess levde hon utmärglad på gatan. Hennes liv kantas onekligen av allt det som ingen hund förtjänar att få uppleva. Vi söker dig som vill ge denna godmodiga och vänliga tik ett hem, som vill ge Amalia kärlek och få tusenfalt med kärlek tillbaka. Hjälp Amalia att få komma in i värmen så att hon slipper att frysa! Läs mer om Amalia här.

Caroline berättar från ett möte med Amalia:
När jag gick in i Amalias hundgård så möttes jag av en harmonisk grupp av hundar. Amalia var bland de första att komma fram och hälsa, sedan sprang hon av glädje ett varv runt i hundgården för att därefter komma tillbaka för att kramas mer med mig. Vackra Amalia utstrålar vänlighet och godmodighet, och det är nog detta som smittar av sig på alla andra i gruppen. Den som bokar Amalia får den finaste av kamrater, hon har allt som man kan begära – lyhördhet, nyfikenhet och framför allt ett stort hjärta.

%d bloggare gillar detta: