Kampanj: Sponsra vår resa


Några enstaka hundar i vårt adoptionsprogram blir kvar i hägnet år efter år. Av någon anledning så syns de inte, utan försvinner i mängden. Vi är dock övertygade om att det finns bra och kärleksfulla hem för dessa också och vill därför öka deras chanser att få komma till Sverige genom att sänka deras överlåtelsekostnad till 3500 kr.

Hundhjälpen sponsrar emellertid redan alla äldre och handikappade hundar, så därför ber vi om din hjälp gällande dessa hundar vars liv rinner iväg utan att de får uppleva vad ett riktigt hundliv ska innebära i form av hundpromenader, en mjuk hundbädd, olika roliga aktiviteter m.m.

För dig som inte kan adoptera en hund, så är detta en fin möjlighet att ändå hjälpa en behövande individ. Genom att bidra till deras resa med valfritt belopp så hjälper du dem att få komma in i värmen. Ingen hund ska behöva tillbringa hela sitt liv på några få kvadratmeter i en liten hundgård. Läs mer om hundarna här och om hur du kan hjälpa.

%d bloggare gillar detta: