God Jul och Gott Nytt År

En julhälsning från oss inom Hundhjälpen

Året lider mot sitt slut och vintern håller efter viss tvekan på att ta sitt grepp om Sverige. Julen med allt vad den innebär står för dörren. Vi inom Hundhjälpens styrelse vill ta tillfället i akt att önska er alla en underbar jul. Var rädda om varandra och njut av stillhet och närhet – samt de glada tillfällen till festligheter som erbjuds. Skänk också en tanke till de som är sämre lottade och dela med av överflödet. Närmast till hands för oss inom Hundhjälpen är arbetet kring det nya hägnet – där otillräckliga finansiella medel äventyrar färdigställandet inom projekterad tidsram. Årets julinsamling går uteslutande och fullständigt till detta behjärtansvärda projekt – som ger hopp och trygghet för många svårt lidande djur – och en möjlighet för människor när och fjärran att engagera sig. Staden Cernavoda pressar på och kräver att nuvarande ”gamla” hägn stängs i vår. Utan den tillflyktsort som ”Footprints of Joy” innebär äventyras såväl liv som verksamhet. Alla bidrag tas tacksamt emot och vidarebefordras utan dröjsmål till projektet i Rumänien.

Ha lite tålamod med oss kring jul och nyår. Vi arbetar på som vanligt om än i något mindre skala – för att även själv kunna fira med nära och kära – samt samla krafter inför nästa års arbete för våra kära hundar.

God Jul och ett Gott Nytt 2012

önskar
Styrelsen, Hundhjälpen

En julhälsning från Sara Turetta

Sara Turetta från Save The Dogs önskar alla adoptörer, medlemmar och gåvogivare en God Jul, samt tackar för allt stöd under det gångna året.

 

%d bloggare gillar detta: