Barney väntar… och väntar… och längtar

När ska Barneys väntan ta slut – och när ska han få det goda hem han så innerligt längtar efter? Tiden är hundarnas fiende. Den ena dagen är den andra lik. Monotonin är själsdödande i hägnet. Dag efter dag, månad efter månad, år efter år. Gassande sol, strilande regn, isande vindar och kall snö. Barney har väntat  länge, alldeles för länge och under tiden fått utstå översvämningar i hägnet och kalla vintrar i en hundkoja utomhus. Vi söker till denna underbara hund någon som vill ge honom en chans! Någon som vill ge honom värme och kärlek, samhörighet och trygghet. Livsandarna hos Barney sjunker allteftersom tiden går – tristessen tär på. Lycka är en Lufthansa-biljett till ett härligt hundliv – låt det bli verklighet för Barney. Läs mer om Barney här.

%d bloggare gillar detta: