Hundträff vid Hovdala Slott den 2 oktober


Efter en succé i våras kör vi nu en höstträff vid Hovdala slott utanför Hässleholm (www.hassleholm.se/hovdalaslott). Denna gång börjar vi träffen kl. 13.00 med en promenad för de som vill. De som inte kan eller vill gå med kan komma en timma senare eller vänta vid rasthagen. Vi går utmed hundslingan (www.hassleholm.se/12312) där en hundpsykolog varit med och utvecklat olika aktiviteter för hundarna. Efter promenaden kommer det finnas fika och lite saker till försäljning.

Var: Hund-rasthagen, in på vägen till höger strax innan slottet (finns en skylt med en liten hund)
När: Den 2 oktober, kl. 13.00 för dem som vill gå promenaden, annars kl. 14.00
Kontakt: Maria tel. 0735262413

Välkomna alla, gamla som unga, med eller utan rumän!

%d bloggare gillar detta: