Affischera för att rädda hundar!

Hundar förs hela tiden bort från Cernavoda av hundfångare och placeras i dödshägnet i den närliggande staden Constanta. Vårt hägn i Cernavoda är fullt och personalen kan mestadels bara se på hur gatorna töms på hundar. Ibland far dock personalen till Constanta för att rädda ett fåtal undan dödens grepp. Men är hägnet fullt, så är hägnet fullt.

Vad kan vi göra för att hjälpa till? Sprida information om vilka underbara hundar som väntar på ett hem? Ja, precis, och det är det som vi kommer att ägna en stor del av höstens arbete åt. För varje adopterad hund som får lämna hägnet, så kan en annan behövande hund få plats. Det är det viktigaste arbete som vi kan göra, menar Sara Turetta från Save The Dogs.

Så med din hjälp och med allas vår hjälp, så kan vi lyckas med att få fler hundar till egna kärleksfulla hem i Sverige. Hundar som aldrig har sovit i en mjuk bädd, hundar som vill bli älskade som familjemedlemmar och som kommer att sprida så mycket glädje bara de får känna trygghet i sin nya hemmiljö. Hundar som längtar efter att betyda något för någon…

Ladda hem affischen, skriv ut och sätt upp i livsmedelsaffärer, på bibliotek, i zoo/hund-affärer, på arbetsplatser och på allmänna anslagstavlor. Blir en hund bokad i ditt närområde, så sträck på dig… det är just du som har räddat en hund från en torftig och monoton miljö.

Under hösten kommer vi att ha fler affischeringskampanjer. Förhoppningsvis så kan vi byta ut hundarna på affischen för varje gång. Återstår att säga: Ett stort tack till dig som hjälper varelser som inte kan hjälpa sig själva!

Ladda ner affischen här.

%d