Vi vädjar för Edera!


Edera är en äldre dam som haft ett långt och tragiskt liv i Rumänien – men räddats och levt upp till en levnadsglad ”tant”. Hon kom  nyligen till Sverige för att få njuta ett gott hundliv på gamla dar – men så slog ödet till igen. Matte har blivit svårt sjuk och har inte möjlighet att ta emot Edera som nu därför finns i ett tillfälligt jourhem i Norrköping. Läget är dock akut och Edera behöver snarast ett permanent hem där det finns kärlek för en äldre hund i överflöd. Hemmet bör ligga i marknivå och gärna ha egen täppa / trädgård där Edera i lugn och ro kan få strosa runt – eller bara ligga och studera omgivningen. Hon är en snäll och godmodig hund som trivs bra med både hundar och katter. Vi vädjar nu till Dig som kan tänkas erbjuda denna underbara hund några fina år i trygghet och värme. Hör av Dig snarast! Läs mer om Edera här.

%d