Hägnet i Cernavoda svämmas över igen


25 minuter tog det för en trevlig dag i hägnet att bli till ett nytt helvete för hundarna. Ett massivt regn har återigen gjort så att hägnet har svämmat över. Vi minns fortfarande skräckscenerna från den förra sommaren, då två representanter från Hundhjälpen åkte ner för att hjälpa till med hundarna i vattenmassorna. Än så länge har vi inte fått någon rapport om att Donau är på väg att svämma över, men fortsätter det att regna så kan detta ske på kort tid. Alla hundar mår  bra, hälsar personalen från hägnet.

Det är händelser som dessa, som verkligen belyser vikten av att vi alla måste hjälpa till med insamlingen till det nya hägnet som ska byggas. Det nya hägnet kommer att vara beläget högt uppe på en bergsplatå och sålunda i skydd från översvämningar. Läs gärna mer om det nya hägnet här.

[nggallery id=3]

%d