Projektarbete om Hundhjälpen

 
En av våra medlemmar, Denise, genomförde under hösten och vintern 2010 ett projektarbete om Hundhjälpen som ett led i hennes utbildning. Målet var att sprida information och att samla in pengar till hundarna i Rumänien.

Denise har tryckt visitkort, gjort affischer, annonserat i tidningar, hållit föredrag, samlat in prylar och sedan sålt sakerna på en marknad där all inkomst gick till insamlingen, åkt runt till diverse olika hund-häst och djurbutiker för att sprida information och slutligen gjort en film.

Denise berättar: ”Det har varit otroligt kul och givande. Jag har fått mycket fin respons, och många personer har varit väldigt varmhjärtade och visat intresse och även skänkt några slantar. Och så mycket jag har lärt mig! Det har verkligen fått mig att inse vilken eldsjäl Sara Turetta är, vilken hjälte!

Resan jag gjorde ner till Rumänien i början på 2011 var en del av projektarbetet, där jag gavs möjlighet att dokumentera och se Rumäniens verklighet med egna ögon, samtidigt som jag fick äran att ta med mig ett gäng fina hundar på resan hem. Det var ett så fint och oförglömligt ögonblick att få uppleva känslan av att mötas av förväntansfulla och längtande mattar och hussar på Arlanda!”

Denise samlade in 3.426 kr under denna tid och som hon nu har skickat in till Hundhjälpen. Vi är alla otroligt imponerade över hennes engagemang, det har verkligen betytt en stor skillnad till det bättre för hundarna nere i Rumänien! Tack Denise!

%d