En hälsning från Sara Turetta

 
Tidigare i våras startade Save the Dogs sitt projekt ”Footprints of Joy” – ett byggande av ett nytt hundhägn i Cernavoda, Rumänien. Vi bad Sara Turetta förklara varför detta projekt är så viktigt med tanke på hur situationen är idag i landet – hundar fångas in dagligen och dödas på löpande band – och Sara berättar att projektet kommer att möjliggöra en förändrad syn på djur i hela södra delen av landet.

Sara berättar också att hon själv inte längre besöker dessa dödshägn som finns i Rumänien, hon känner att hon måste få kunna bibehålla en positiv känsla för att kunna arbeta för en förändring. Hennes personal får därför numera göra dessa besök. Det som främst ger Sara kraft och energi att arbeta så hårt för djurens skull, är den glädje och kärlek som hundarna visar efter att ha blivit räddade från olika former av misär. Hon gläds också enormt över att se bilder på hundarna i sina nya hem – eller som hon uttrycker det: ”att se dem få sin värdighet tillbaka”.

Men nu låter vi Sara få tala direkt till er istället… Begrunda sedan hennes ord om vad projektet ”Footprints of Joy” kan leda till, vad vi tillsammans kan göra för att åstadkomma en förändring. Vill du ge en gåva, liten eller stor, sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens plusgiro 355425-0 och skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Ditt namn + Nya hägnet + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen). Din gåva går oavkortat till det nya hägnet och en ny framtid för hundarna. Tack för din hjälp! Läs mer om projektet här.

%d bloggare gillar detta: