Cody måste få lämna hägnet

Redan när Cody ankom till hägnet hade vi farhågor om att miljön skulle vara ytterst negativ för honom – en farhåga som nu besannats. Cody är en i grunden oerhört glad, aktiv och positiv kille som inget hellre vill än att uppmärksammas. Han har ett stort behov av mänsklig kontakt – bristvaran i hägnet där personalen är strängt upptagen med de dagliga sysslorna och allt varje hund kan hoppas på är några vänliga ord och en smekning på huvudet. Cody försöker på alla sätt han kan fånga någons blick och visa hur välvilligt inställd han är. När detta ideligen misslyckas tappar han allt eftersom sin livsgnista. Han är nu deprimerad och passiviseras – en situation som förvärras allteftersom tiden går. Vi söker nu snarast efter ett gott hem för vår käre Cody. Ett hem där han får bli viktig för sina ägare och där han har en självklar plats i gemenskapen och på de dagliga äventyren. Kan du erbjuda Cody detta – hör av dig snarast. Läs mer om Cody här.

%d